imah

Jalan anu Leres! Karajaan Allah bakal datang! 

Firman Allah nyaéta what jalma kudu pilari ka. Éta mangrupikeun lampu bebeneran anu saé anu tiasa ngabantosan jalma ngalempengkeun ibadahna ka Nu Maha Kawasa.

TheTrueWay.xyz

Misi gerakan ieu nyaéta pikeun balik sajauh mungkin kana kapercayaan asli murid-murid Kristus anu pangheulana, ngaleungitkeun doktrin-doktrin palsu anu parantos nyusup.Tindakan 9: 1-2). Ku alatan éta, misi ieu disebut The True Way.

Situs ieu dirancang pikeun jalma-jalma pikeun nyitak carita sareng topik pikeun dirina atanapi pikeun pelayanan!

 

Kaleresan henteu kapikiran ditaroskeun tapi bohong.

 

Aya seueur lalaki sareng organisasi anu hoyong jalma-jalma ningali ka aranjeunna, ngaku gaduh dukungan Allah sareng ngalaksanakeun tanda-tanda anu kuat. Tapi umat Allah moal dibobodo. Kecap manusa ngan ngakibatkeun putus asa. Yermia 10: 23

Anu mikanyaah ka Allah bakal salawasna ningali kana pesen-pesen Gusti pikeun ngajamin sareng pituduh. Situs ieu ngabantuan jalma-jalma pikeun mariksa kapercayaanana sareng nyaluyukeun deui ibadahna, upami diperyogikeun, sareng janten hubungan anu langkung saé sareng Nu Maha Kawasa. Tindakan 17: 11-12

Anjeun bisa jadi ngarasa teu perlu mariksa kapercayaan Anjeun. Éta persis naon lawan hébat ti Nu Kawasa hoyong anjeun pikir. Anjeunna hoyong jalma-jalma nuturkeun kata-kata manusa tibatan Firman Allah. Kasenangan tiasa bahaya.

Muga-muga urang dipendakan ngalereskeun ibadah urang, dina dinten pamariksaan!

ngamimitian

Didatangan grup Facebook