Home

Cara sing Bener! Kratoné Gusti Allah bakal teka! 

pangandikane Gusti Allah iku what wong kudu looking kanggo. Inggih punika suaring kayektèn ingkang sarwa warni-warni ingkang saged nulungi tiyang mbeneraken pangibadahipun dhateng ingkang Maha Kuwaos.

TheTrueWay.xyz

Misi gerakan iki yaiku bali menyang kapercayan asli saka murid-murid Kristus sing paling wiwitan, mbusak doktrin-doktrin palsu sing wis mlebu.Kisah Para Rasul 9: 1-2). Mula, misi iki diarani Jalan Sejati.

Situs iki dirancang kanggo wong kanggo nyithak crita lan subyek kanggo awake dhewe utawa kanggo pelayanan!

 

Kasunyatan ora mikir yen ditakoni nanging ngapusi.

 

Ana akeh wong lan organisasi sing pengin wong ndeleng wong-wong mau, ngaku duwe dhukungan saka Gusti Allah lan nindakake pratandha sing kuat. Nanging umaté Gusti Allah ora bakal diapusi. Tembunge manungsa mung nuwuhake putus asa. Jeremiah 10: 23

Para wong sing tresna marang Gusti Allah bakal tansah mandeng marang pesen-pesene Gusti kanggo njamin lan tuntunan. Situs iki mbantu wong-wong kanggo mriksa kapercayan lan nyetel maneh ibadah, yen perlu, lan dadi hubungan sing luwih apik karo sing Mahakuwasa. Kisah Para Rasul 17: 11-12

Sampeyan bisa uga rumangsa ora perlu mriksa kapercayan sampeyan. Sing persis apa lawan gedhe saka sing Kuwasa pengin sampeyan mikir. Dheweke kepengin supaya wong liya ngetutake dhawuhe manungsa dudu pangandikane Gusti Allah. Kepenak bisa mbebayani.

Muga-muga bisa ditemokake kanggo mbenerake ibadah, nalika dina pengawasan!

Mulai

Dolan maring grup Facebook